Basiscursus Turbo-Chart

544,00 Excl. BTW

In company – Klassikaal

Turbo-Chart is een eenvoudig te gebruiken rapportage programma voor het maken van tijd-weg diagrammen met een verticale of horizontale uitlijning. Deze software voorziet niet in een Schedule Engine en moet daarom gebruikt worden in combinatie met planning software. Tijdens deze cursus wordt gewerkt met Oracle Primavera P6 Client en/of Microsoft Project en is met name bedoeld voor ervaren gebruikers. Ervaring in het maken van projectplanningen is een pre. Heeft u deze kennis niet dan raden wij u aan eerst de cursus Projectplanning of de basiscursus Oracle Primavera P6 Client of Microsoft Project te volgen.

Tijdens deze cursus gaat u twee diagrammen maken. Een voor het aanleggen van een kabel, een tweede voor een hoogbouw renovatie project. De projectplanningen staan deels gereed in Oracle Primavera P6 en Microsoft Project. Nadat u Turbo-Chart heeft ingesteld gaat u deze planningen inlezen en synchroniseren. Omdat Turbo-Chart een grafisch programma is wordt er veel aandacht besteed aan de grafische instellingen. O.a. het maken van een baseline waarna u een ge-updated projectplanning gaat vergelijken.

Onderwerpen:

  • Introductie Lineair Scheduling Method
  • Introductie TurboChart
  • Maken van een nieuw diagram
  • Instellen Shape library
  • Toevoegen Oracle Primavera P6 en/of Microsoft Project activiteiten
  • Synchroniseren van activiteiten
  • Opmaak van de layout
  • Werken met meerdere Charts en Datasets
  • Export naar PDF

Veel cursisten willen oefenen op hun eigen laptop, dit moedigen wij aan. Wij kunnen u voorzien van een 14 dagen Trial licentie die voorafgaande aan de cursus wordt geïnstalleerd. Neem voor het installeren van een trial licentie voorafgaande aan de cursus contact op met de Aram Academy. Wilt u na de cursus langer oefenen dan adviseren wij u om een licentie aan te schaffen. Het licentiemodel van Turbo-Chart is gebaseerd op maand en/of jaar licenties. Heeft u bij ons een cursus gevolgd dan kunnen wij u een aantrekkelijke aanbieding doen.


Kies het aantal deelnemers, type en de cursusdatum (eerste cursusdag) 

Heeft u vragen over ons cursusrooster? Neem dan contact op via tel: 010-2707011.

Beschrijving

Duur
1 dag


Cursusboeken en workshops
Inclusief cursusboek en cursusmaterialen.


Catering en lunches
Tijdens onze klassikale cursussen wordt u een lunch aangeboden. Volgt u een dieet, wilt u halal eten of heeft u speciale wensen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Spreektaal
Nederlands of Engels


Taal cursusmateriaal
Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van Nederlandstalig cursusmateriaal tijdens onze klassikale cursussen. Echter maken wij ook gebruik van Engelstalige begrippen, definities en teksten indien dit noodzakelijk is. Tijdens de online cursussen gebruiken wij Engelstalig cursusmateriaal.


Tijdzone
UTC +01:00 Lokale tijd in Europe / Amsterdam


Lestijden
Incompany | Volgens afspraak
Online via Microsoft Teams | 09:00 – 16:30
Rotterdam Klassikaal | 09:00 – 16:30


Minimum aantal deelnemers
4 deelnemers.


EQF Level
6 – Bachelor


Examen
Geen examen


Getuigschrift
Certificaat van deelname


Andere suggesties…