Skip to content

Onze aanpak

Bij de ARAM Academy zijn er vier soorten cursusmethoden aanwezig.  Dit zijn klassikale lessen, virtuele lessen, E-Learning & Blended en als laatste In Company lessen.  Alle cursussen kunnen op uw organisatie afgestemd worden.  Dan spreken we over maatwerk opleidingen. Maatwerkopleidingen worden specifiek toegespitst op uw organisatie.  Bel 010 2707011 en vraag naar de mogelijkheden.

Onze aanpak

Leslokalen

Wij beschikken over meerdere volledig geoutilleerde leslokalen.

Parkeren

Gratis parkeren bij de oranje bordjes op ons eigen parkeerterrein.

Openbaar vervoer

Met het OV vanaf metrostation Kralingse Zoom met de autonoom rijdende bus.

Wifi

Cursisten maken gebruik van gratis wifi.

Catering

De catering is geregeld in onze gastronomische koffie corner.

Beste educator

Wij zijn de beste Educator op het gebied van management.

Klassikaal

Volgt u een klassikale les in Rotterdam dan krijgt u een unieke ervaring door de bijzondere faciliteiten in en rondom het kantoor. De volledig geoutilleerde lokalen zorgen ervoor dat u niets te kort komt voor het volgen van de cursus. We nemen je graag even mee in hoe een klassikale cursusdag er over het algemeen uit ziet. Het is mogelijk om de auto bij ons kantoor te parkeren. Dit kan dan bij de oranje borden die op het parkeerterrein staan. U kunt ons ook makkelijk bereiken met het openbaarvervoer. Er gaat een autonoom rijdende Parc Shuttle Bus vanaf Metrostation Kralingse Zoom naar de halte Rivium 1 ste straat,
deze halte is op 5 minuten loopafstand van ons kantoor.
De meeste opleidingen worden op de tweede verdieping verzorgt. U wordt ontvangen door een van onze medewerkers. Onze medewerkers begeleiden u naar onze koffie corner of direct naar de juiste cursusruimte. Wij bieden u een lunch aan dat wordt verzorgt, afhankelijk van de groepsgrootte, is dit buiten de deur of bij ons op de tweede verdieping. Het is mogelijk om met bijzondere dieet wensen rekening te houden. Tegen een uur of half vijf wordt de cursus afgerond.

Virtueel

Volgt u een Virtuele les dan kunt u deze les volgen vanuit elke locatie in de wereld. Voor de virtuele lessen heeft u als cursist een device, camera, microfoon, luidspreker en oortjes nodig om met de cursus mee te kunnen doen. Het zal duidelijk zijn dat een snelle internetverbinding een pre is. Vanuit de ARAM Academy wordt er een uitnodiging verstuurd waar een linkje in staat die je nodig hebt om de cursus te kunnen volgen. Via dit linkje kom je in de virtuele lesomgeving en moet je wachten totdat de docent begint met lesgeven. Wij werken met professionele Virtual Class software vanuit een van onze studio’s. hierdoor ervaart u deze lessen als een normale klassikale les. U kunt vragen stellen aan uw docent, scherm delen, chatten, workshops en cases uitwerken. Het is mogelijk om de app te downloaden op je telefoon of laptop, hiermee kan je dan met de cursus mee doen.

In Company

Met de In company lessen komen we naar u toe of dit nu in een hotel is of bij u op kantoor. Met andere woorden dit kunt u volgen vanuit elke locatie in de wereld. In de uitnodiging die u toegestuurd krijgt staat precies wat voor benodigdheden u nodig heeft om de cursus te kunnen volgen.

Niet alle cursussen die In Company gegeven worden kunnen op uw organisatie afgestemd worden. Vraag naar de mogelijkheden.

E-Learning

Volgt u een E-Learning dan kom je in een online leeromgeving terecht waar je alle cursusmateriaal
vindt die je nodig hebt. Je hoeft niet naar een fysieke locatie om de cursus te volgen. Verder hoef je dan niet te wachten tot dat de docent begint met lesgeven. Je kan op je eigen tempo de cursus volgen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Chat openen
Heeft u hulp nodig?
Scan de code
Welkom bij de Aram Academy. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp of bel direct naar 010-2707011.