Skip to content

Betalen &
Voorwaarden

Bij Aram Academy kunt u veilig betalen via:

MasterCard. Maestro. Visa. PayPal.

Ideal. Alipay. WeChat Pay.

Factuur en bankoverschrijving .

Alipay. ApplePay. GooglePay. MicrosoftPay.

Betalingsvoorwaarden voor:

 • Klassikale lessen
  Nadat u zich heeft ingeschreven voor een klassikale training op locatie ontvangt u van ons een factuur. Deze factuur dient u te voldoen voorafgaande de cursus. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen en gecontroleerd ontvangt de ingeschreven deelnemer een bevestiging van deelname. Deze dient u mee te nemen naar onze cursuslocatie. Natuurlijk kunt u deze ook laten zien via de smartphone.
 • Virtual Live Class, Blended Learning & Online Masterclasses
  Voor het volgen van een Virtual Live Class en Blended opleidingen heeft u een toegangscode nodig. Deze ontvangt u inclusief de inloggegevens nadat wij de betaling hebben ontvangen. De kosten voor het volgen van een online sessie is per individueel ingeschreven deelnemers. Natuurlijk kunt u met meerdere deelnemers meedoen achter een Webcam als alle kandidaten zijn geregistreerd. Komen de aantallen niet overeen met het aantal ingeschreven deelnemers dan kan uw trainer besluiten om u uit te sluiten voor het volgen van een sessie
 • InCompany & maatwerk
  In-company opleidingen kunt u boeken via onze website. Voor het verzorgen van maatwerk opleidingen doen wij altijd vooraf een aanbieding. De reis en verblijfskosten voor onze trainer wordt hierin separaat benoemd. Als u akkoord gaat met onze aanbieding dan gaat u ook akkoord met onze betalingsvoorwaarden. U ontvangt een factuur met onze betalingstermijnen.
 • E-Learning
  Onze e-learning cursussen kunt u uitsluitend direct online betalen. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u van ons uw inloggegevens. U koopt een e-learning cursus voor een periode zoals beschreven in de cursusomschrijving. Lukt het u niet om binnen deze periode de cursus af te ronden dan kunt u uiteraard uw studieduur verlengen.
 • Virtual online exam
  Onze virtuele online examens en eindtoetsen worden afgenomen via onze e-learning omgeving. Hiervoor heeft u een device, internetverbinding, camera en microfoon nodig. Inschrijven voor een examen verloopt via onze website, betalingen kunt u uitsluitend via een online betaalmethode doen. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u van ons de bevestiging voor uw examen. U dient ruim vooraf uw examen tijdstip online te zijn voor een security check. Bent u niet op de afgesproken data en tijdstip online dan vervalt uw examen. Restitutie voor een examen of eindtoets is niet mogelijk.
Wilt u meer weten over onze cursusvoorwaarden?

Bekijk dan hier onze cursusvoorwaarden.

Samenwerking opleiding intermediairs:

De Aram Academy werkt samen met verschillende opleidings intermediair.

Dit betekent dat u onze opleidingen kunt vinden op de websites van onze partners maar ook op het opleidingsportaal van uw eigen organisatie. Samen met onze partners maken wij het voor u nog makkelijker om een juiste opleiding te vinden en te volgen.

Staan wij nog niet in uw opleidingsportaal, neem dan contact op met de Aram Academy. Wij gaan ervoor zorgen dat u gewoon kunt deelnemen aan uw geselecteerde opleiding.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Chat openen
Heeft u hulp nodig?
Scan de code
Welkom bij de Aram Academy. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp of bel direct naar 010-2707011.