Skip to content

Betalen &
Voorwaarden

Bij Aram Academy kunt u veilig betalen via:

MasterCard. Maestro. Visa. PayPal.

Ideal. Alipay. WeChat Pay.

Factuur en bankoverschrijving .

Alipay. ApplePay. GooglePay. MicrosoftPay.

Betalingsvoorwaarden voor:

 • Klassikale lessen
  Nadat u zich heeft ingeschreven voor een klassikale training op locatie ontvangt u van ons een factuur. Deze factuur dient u te voldoen voorafgaande de cursus. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen en gecontroleerd ontvangt de ingeschreven deelnemer een bevestiging van deelname. Deze dient u mee te nemen naar onze cursuslocatie. Natuurlijk kunt u deze ook laten zien via de smartphone.
 • Virtual Live Class, Blended Learning & Online Masterclasses
  Voor het volgen van een Virtual Live Class en Blended opleidingen heeft u een toegangscode nodig. Deze ontvangt u inclusief de inloggegevens nadat wij de betaling hebben ontvangen. De kosten voor het volgen van een online sessie is per individueel ingeschreven deelnemers. Natuurlijk kunt u met meerdere deelnemers meedoen achter een Webcam als alle kandidaten zijn geregistreerd. Komen de aantallen niet overeen met het aantal ingeschreven deelnemers dan kan uw trainer besluiten om u uit te sluiten voor het volgen van een sessie
 • InCompany & maatwerk
  In-company opleidingen kunt u boeken via onze website. Voor het verzorgen van maatwerk opleidingen doen wij altijd vooraf een aanbieding. De reis en verblijfskosten voor onze trainer wordt hierin separaat benoemd. Als u akkoord gaat met onze aanbieding dan gaat u ook akkoord met onze betalingsvoorwaarden. U ontvangt een factuur met onze betalingstermijnen.
 • E-Learning
  Onze e-learning cursussen kunt u uitsluitend direct online betalen. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u van ons uw inloggegevens. U koopt een e-learning cursus voor een periode zoals beschreven in de cursusomschrijving. Lukt het u niet om binnen deze periode de cursus af te ronden dan kunt u uiteraard uw studieduur verlengen.
 • Virtual online exam
  Onze virtuele online examens en eindtoetsen worden afgenomen via onze e-learning omgeving. Hiervoor heeft u een device, internetverbinding, camera en microfoon nodig. Inschrijven voor een examen verloopt via onze website, betalingen kunt u uitsluitend via een online betaalmethode doen. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u van ons de bevestiging voor uw examen. U dient ruim vooraf uw examen tijdstip online te zijn voor een security check. Bent u niet op de afgesproken data en tijdstip online dan vervalt uw examen. Restitutie voor een examen of eindtoets is niet mogelijk.
Wilt u meer weten over onze cursusvoorwaarden?

Bekijk dan hier onze cursusvoorwaarden.

Samenwerking opleiding intermediairs:

De Aram Academy werkt samen met verschillende opleidings intermediair.

Dit betekent dat u onze opleidingen kunt vinden op de websites van onze partners maar ook op het opleidingsportaal van uw eigen organisatie. Samen met onze partners maken wij het voor u nog makkelijker om een juiste opleiding te vinden en te volgen.

 • Springest
 • Conclusion Learning Centre

Staan wij nog niet in uw opleidingsportaal, neem dan contact op met de Aram Academy. Wij gaan ervoor zorgen dat u gewoon kunt deelnemen aan uw geselecteerde opleiding.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Open chat
Heeft u hulp nodig?
Welkom bij de Aram Academy. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp of bel direct naar 010-2707011.