Skip to content

Online Virtual Class
trainingen

Met het nieuwe leren kunt u gebruik maken
van de modernste communicatiemiddelen om met uw
trainer in contact te staan.

Het nieuwe leren

Met behulp van onze Virtual Live Class staat u online in verbinding met uw docent en volgt u de klas op afstand. Eventueel gelijk met een van onze klassikale lessen. Wij werken met de modernste oplossingen als ZOOM en Microsoft Teams. U kunt meekijken op het scherm van uw docent of uw eigen scherm delen met de klas. Hierdoor kunnen wij uw specifieke vragen beantwoorden. Cursusmateriaal wordt meestal digitaal verstrekt via onze online leeromgeving.

 

U heeft de mogelijkheid om zelf een locatie uit te kiezen waar u de cursus wil volgen. Dit kan op de werkplek van uw organisatie zijn of gewoon thuis. Wij werken samen met universiteiten in het buitenland om virtuele gastcolleges op te zetten. U kunt deze volgen op de universiteit bij u in de buurt en die een samenwerking met ons is aangegaan.

nieuwSgierig?

Volg een gratis Virtual Live Webinar

De Aram Academy verzorgt regelmatig gratis te volgen Webinars. Dit kan gaan over een softwarepakket, een product presentatie maar ook interessante discussies met internationale project control specialisten. Met het volgen van een Webinar kunt u kennis maken met onze Virtual Live Class. U gaat ervaren dat u met een VLC-oplossing ook actief mee kan doen.

Heeft u interesse?

Bekijk dan al onze cursussen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Chat openen
Heeft u hulp nodig?
Scan de code
Welkom bij de Aram Academy. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp of bel direct naar 010-2707011.