Skip to content

E-learning &
Blended

Snel toegankelijk, effectief en leren waar en wanneer je wilt.
Aram helpt u zo flexibel mogelijk studeren.

Snel toegankelijk, effectief en leren waar en wanneer je wilt.

Aram helpt u zo flexibel mogelijk studeren.

Hiervoor heeft u alleen een internetverbinding en een device nodig. U kunt onze e-learning omgeving gebruiken met een desktop, laptop, tablet of smartphone. U heeft 24/7 toegang tot het cursusmateriaal en toegang tot een forum, literatuur en achtergrondinformatie die in deze omgeving staan. Veel van onze cursisten studeren in de bus of trein, thuis op de bank studeren kan natuurlijk ook. Ook onze examens worden op afspraak via e-learning afgenomen.

De Aram Academy werkt met de meest geavanceerde e-learning software en een professioneel productieteam. Dit betekend dat wij geen reseller zijn van bestaande cursussen maar alles in eigen huis produceren. Hiermee borgen wij onze didactische kwaliteit. Wij werken met videopresentaties, teksten, presentaties, opdrachten en gamificatie. Wilt u kennismaken met onze  e-learning omgeving dan kunt u zich inschrijven voor onze gratis proefcursus.

Houdt u van combineren?

Virtueel Classroom, masterclasses in combinatie met e-learning.

Dan is Blended leren de juiste mix. Blended leren is een perfecte oplossing voor maatwerkopleidingen.
Uw organisatie bereid zich voor op een masterclass door het leren van de theorie met behulp van e- learning. Hierna volgen ze een top masterclass op een unieke locatie. Bent u nieuwsgierig naar deze opleiding?  Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Heeft u interesse?

Bekijk dan al onze cursessen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Chat openen
Heeft u hulp nodig?
Scan de code
Welkom bij de Aram Academy. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp of bel direct naar 010-2707011.