Risicomanagement met Oracle Primavera Cloud

Vanaf: 544,00 Excl. BTW

Risicomanagement met Oracle Primavera Cloud geeft maximaal inzicht in risico’s en kansen

Met Oracle Primavera Cloud is het niet meer nodig om risicoregisters, probabilistische planningen en beheersmaatregelen te managen in verschillende softwarepakketten. U hoeft dus ook geen extra software aan te schaffen voor risicomanagement als u beschikt over een licentie Oracle Primavera Cloud. Dit is een van de vele redenen waarom dit platform zo geliefd is bij risicomanagers. Integrale projectbeheersing komt in dit platform samen.

Tijdens deze cursus wordt een risicoanalyse en een Monte Carlo analyse uitgevoerd, beheersmaatregelen getoetst en risicorapportages opgesteld. Risicomanagers zullen al snel merken dat deze geintegreerde oplossing veel gebruikersvriendelijker is dan vaak wordt aangenomen. Door deze cursus leert u sneller werken en betere analyses maken. Hierdoor krijgt u een grotere toegevoegde waarde in het projectteam.

Lesprogramma:

Dag 1:

  • Introductie Oracle Primavera Cloud apps
  • Theorie van de Monte Carlo Analyse
  • Spreiding en activiteiten
  • Opstellen van risicoregisters
  • Toevoegen van risico’s en kansen
  • Risico’s koppelen aan activiteiten
  • Uitvoeren van risico’s
  • Risico rapportages
  • Risico’s en beheersmaatregelen in de projectplanning

Deze cursus is met name bedoeld voor probabilistische projectplanners, risicoanalisten, risicomanagers en managers projectbeheersing.. Theoretische kennis van risicomanagement is een pre. Heeft u deze kennis niet dan raden wij u aan eerst de cursus risicomanagement te volgen.

Let op: voor deze cursus dient u te beschikken over een eigen Oracle Primavera Cloud licentie. Heeft u geen licentie neem dan contact op met de Aram Academy. Indien mogelijk kunt u onze licentie gebruiken. In ons cursuslokaal staan computers klaar met een internetverbinding zodat u kunt inloggen in uw eigen omgeving.


Kies het aantal deelnemers, type en de cursusdatum (eerste cursusdag) 

Heeft u vragen over ons cursusrooster? Neem dan contact op via tel: 010-2707011.

Beschrijving

Duur
1 dag


Cursusboeken en workshops
Inclusief cursusboek en cursusmaterialen.


Catering en lunches
Tijdens onze klassikale cursussen wordt u een lunch aangeboden. Volgt u een dieet, wilt u halal eten of heeft u speciale wensen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Spreektaal
Klassikaal in Rotterdam – Nederlands
Online via Microsoft Teams – Engels


Taal cursusmateriaal
Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van Nederlandstalig cursusmateriaal tijdens onze klassikale cursussen. Echter maken wij ook gebruik van Engelstalige begrippen, definities en teksten indien dit noodzakelijk is. Tijdens de online cursussen gebruiken wij Engelstalig cursusmateriaal.


Tijdzone
UTC +01:00 Lokale tijd in Europe / Amsterdam


Lestijden
Incompany | Volgens afspraak
Online via Microsoft Teams | 09:00 – 16:30
Rotterdam Klassikaal | 09:00 – 16:30


Minimum aantal deelnemers
2 deelnemers. Privé cursus op afspraak


EQF Level
6 – Bachelor


Examen
Geen examen


Getuigschrift
Certificaat van deelname


Andere suggesties…