Risicomanagement met Oracle Primavera Cloud

Vanaf: 544,00 Excl. BTW

Risicomanagement met Oracle Primavera Cloud geeft maximaal inzicht in risico’s en kansen

Met Oracle Primavera Cloud is het niet meer nodig om risicoregisters, probabilistische planningen en beheersmaatregelen te managen in verschillende softwarepakketten. U hoeft dus ook geen extra software aan te schaffen voor risicomanagement als u beschikt over een licentie Oracle Primavera Cloud. Dit is een van de vele redenen waarom dit platform zo geliefd is bij risicomanagers. Integrale projectbeheersing komt in dit platform samen.

Tijdens deze cursus wordt een risicoanalyse en een Monte Carlo analyse uitgevoerd, beheersmaatregelen getoetst en risicorapportages opgesteld. Risicomanagers zullen al snel merken dat deze geintegreerde oplossing veel gebruikersvriendelijker is dan vaak wordt aangenomen. Door deze cursus leert u sneller werken en betere analyses maken. Hierdoor krijgt u een grotere toegevoegde waarde in het projectteam.

Lesprogramma:

Dag 1:

  • Introductie Oracle Primavera Cloud apps
  • Theorie van de Monte Carlo Analyse
  • Spreiding en activiteiten
  • Opstellen van risicoregisters
  • Toevoegen van risico’s en kansen
  • Risico’s koppelen aan activiteiten
  • Uitvoeren van risico’s
  • Risico rapportages
  • Risico’s en beheersmaatregelen in de projectplanning

Deze cursus is met name bedoeld voor probabilistische projectplanners, risicoanalisten, risicomanagers en managers projectbeheersing.. Theoretische kennis van risicomanagement is een pre. Heeft u deze kennis niet dan raden wij u aan eerst de cursus risicomanagement te volgen.

Let op: voor deze cursus dient u te beschikken over een eigen Oracle Primavera Cloud licentie. Heeft u geen licentie neem dan contact op met de Aram Academy. Indien mogelijk kunt u onze licentie gebruiken. In ons cursuslokaal staan computers klaar met een internetverbinding zodat u kunt inloggen in uw eigen omgeving.

Deze cursus is momenteel niet opgenomen in het cursusrooster maar wel te boeken op afspraak. Wilt u deze cursus volgen? Neem contact op met de Aram Academy tel. 010-2707011 om een afspraak te maken.

Kiest u voor een “Privé cursus, 1-op-1 op afspraak” dan kunt u uw voorkeursdatum selecteren maar deze kunnen wij niet garanderen. Wij nemen contact met u op om de definitieve cursusdatum af te spreken.

Beschrijving

Duur
1 dag


Cursusboeken en workshops
Inclusief cursusboek en cursusmaterialen.


Catering en lunches
Tijdens onze klassikale cursussen wordt u een lunch aangeboden. Volgt u een dieet, wilt u halal eten of heeft u speciale wensen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Spreektaal
Nederlands


Taal cursusmateriaal
Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van Nederlandstalig cursusmateriaal. Echter maken wij ook gebruik van Engelstalige begrippen, definities en teksten indien dit noodzakelijk is.


Tijdzone
UTC +01:00 Lokale tijd in Europe / Amsterdam


Lestijden
Incompany | Volgens afspraak
Virtual Live Class | 09:00 – 16:30
Rotterdam Klassikaal | 09:00 – 16:30


Minimum aantal deelnemers
2 deelnemers. Privé cursus op afspraak


EQF Level
6 – Bachelor


Examen
Geen examen


Getuigschrift
Certificaat van deelname


Andere suggesties…