Workshop Kernkwadranten

Vanaf: 270,00 Excl. BTW

Categories: , Tag:

Workshop Kernkwadranten
Inzicht in uw eigenschappen en uiting geven aan wie u bent

Waar iemand zich aan ergert bij een ander is verschillend per persoon. Tijdens deze workshop krijgt u inzicht in welke wrijving er bij u ontstaat in combinatie met welk gedrag en waar uw ontwikkelpotentieel zit. U krijgt inzicht in uw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën.

Voor het structureren van uw eigenschappen werken we met de kernkwadranten van Ofman. Te beginnen bij uw positieve eigenschappen. Wat gebeurt er als deze eigenschap een negatieve uitwerking heeft op u als persoon en op de omgeving? Ook staan we stil bij waar uw uitdagingen liggen en aan welk gedrag u zich het meest ergert van een ander. Zo krijgt u inzicht in uw handelen en dat van anderen. Daarmee kunt u uiting geven aan wie u bent. Resultaat? Meer begrip voor elkaar en voor verschillende situaties, waarmee uw samenwerking met anderen versterkt.

Onderwerpen:

 • Persoonlijke kwaliteiten
  Wat waarderen anderen in mij? Wat vind ik heel gewoon om te doen? Wat moedig ik anderen aan om te doen, waar stimuleer ik anderen in, of wat eis ik van anderen?
 • Valkuilen
  Wat verwijten anderen mij vaak? Wat doe ik als ik onder druk sta of gestrest ben? Welk gedrag rechtvaardig ik van mijzelf?
 • Uitdagingen
  Welke kwaliteit mis ik in mijzelf of doe ik te weinig? Wat wensen anderen mij toe? Waar heb ik bewondering voor?
 • Allergieën
  Welk gedrag (van anderen) heb ik een hekel aan, minacht ik, of word ik boos om? Welk gedrag zou je bij jezelf verafschuwen? Waar vinden anderen je te veel over opwinden?
 • Bepalen van ontwikkelmogelijkheden

Deze module is voor een ieder die op zoek is naar zijn/haar ontwikkelperspectief en met een persoonlijk ontwikkelplan aan de slag wil gaan.


Kies het aantal deelnemers, type en de cursusdatum (eerste cursusdag) 

Heeft u vragen over ons cursusrooster? Neem dan contact op via tel: 010-2707011.

Beschrijving

Duur
1 dagdeel


Cursusboeken en workshops
Inclusief cursusboek en cursusmaterialen.


Catering
Tijdens onze klassikale cursussen wordt u koffie en thee aangeboden. Volgt u een dieet, heeft u speciale wensen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Spreektaal
Klassikaal in Rotterdam – Nederlands
Engelstalig op aanvraag


Taal cursusmateriaal
Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van Nederlandstalig cursusmateriaal tijdens onze klassikale cursussen. Echter maken wij ook gebruik van Engelstalige begrippen, definities en teksten indien dit noodzakelijk is. Tijdens de online cursussen gebruiken wij Engelstalig cursusmateriaal.


Tijdzone
UTC +01:00 Lokale tijd in Europe / Amsterdam


Lestijden
Incompany | Volgens afspraak
Rotterdam Klassikaal | 09:30 – 12:30


Minimum aantal deelnemers
3 deelnemers. Privé cursus op afspraak


EQF Level
6 – Bachelor


Examen
Geen examen


Getuigschrift
Certificaat van deelname


Kwaliteit
Deze workshop verzorgen wij in samenwerking met gecertificeerde trainers van Adsila Training & Coaching.

Andere suggesties…