Lean planning met Oracle Primavera Cloud

Vanaf: 544,00 Excl. BTW

Creëer betrokkenheid bij projectdeelnemers, lever kwaliteit en beheers het planningsproces.

Lean planning is in veel organisaties niet meer weg te denken. En toch gaat het planningsproces niet geheel vlekkeloos door het ontbreken van een geintegreerde oplossing waardoor de Lean taken niet passen in het algemene tijdschema. Lean plannen met behulp van Oracle Primavera Cloud biedt hierin de oplossing. Hierdoor wordt uw algemene tijdschema geintegreerd met uw Lean methodiek en wordt de haalbaarheid van uw project tot in het kleinste detailniveau beheerst.

Om het maken van een Lean planning te leren wordt het planningsproces praktisch doorlopen. Tijdens deze cursus gaat u ontdekken dat Lean plannen meer is dan post-it’s plakken. Lean plannen bevorderd het Lean denken waarbij alle taken op dagniveau worden ingeroosterd. Leer hierdoor concrete afspraken maken, werk efficient en voorkom verspilling.

Lesprogramma:

Dag 1:

  • Introductie Oracle Primavera Cloud apps
  • Lean planning proces
  • Instellen van betrokken bedrijven en gebruikers
  • Openen van een algemene projectplanning
  • Maken van Lean taken
  • Opstellen van de Lean planning en logische volgorde
  • Opmaak van planbord layout
  • Updaten van taken
  • Lean planning analyse en rapportage

Deze cursus is met bame bedoeld voor projectmanagers en adviseurs- en managers projectbeheersing. Theoretische kennis van de Lean methodiek is een pre maar niet noodzakelijk.

Let op: voor deze cursus dient u te beschikken over een eigen Oracle Primavera Cloud licentie. Heeft u deze niet, neem dan vooraf contact op met de Aram Academy zodat u gebruik kunt maken van onze licentie. In ons cursuslokaal staan computers klaar met een internetverbinding zodat u kunt inloggen in uw eigen omgeving. Voorafgaande deze cursus krijgt u van ons een instructie voor uw platform beheerder voor het kunnen maken van de workshops.

Deze cursus is momenteel niet opgenomen in het cursusrooster maar wel te boeken op afspraak. Wilt u deze cursus volgen? Neem contact op met de Aram Academy tel. 010-2707011 om een afspraak te maken.

Kiest u voor een “Privé cursus, 1-op-1 op afspraak” dan kunt u uw voorkeursdatum selecteren maar deze kunnen wij niet garanderen. Wij nemen contact met u op om de definitieve cursusdatum af te spreken.

Beschrijving

Duur
1 dag


Cursusboeken en workshops
Inclusief cursusboek en cursusmaterialen.


Catering en lunches
Tijdens onze klassikale cursussen wordt u een lunch aangeboden. Volgt u een dieet, wilt u halal eten of heeft u speciale wensen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Spreektaal
Nederlands


Taal cursusmateriaal
Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van Nederlandstalig cursusmateriaal. Echter maken wij ook gebruik van Engelstalige begrippen, definities en teksten indien dit noodzakelijk is.


Tijdzone
UTC +01:00 Lokale tijd in Europe / Amsterdam


Lestijden
Incompany | Volgens afspraak
Virtual Live Class | 09:00 – 16:30
Rotterdam Klassikaal | 09:00 – 16:30


Minimum aantal deelnemers
2 deelnemers. Privé cursus op afspraak


EQF Level
6 – Bachelor


Examen
Geen examen


Getuigschrift
Certificaat van deelname


Andere suggesties…