Basismodule werken aan je toekomst

Vanaf: 1.210,00 Excl. BTW

Basismodule Werken aan je toekomst
Maak een Plan de Campagne voor uw carrière.

Wilt u ook goed voorbereid zijn op het functioneringsgesprek en concrete plannen maken voor uw persoonlijke ontwikkeling?

Onze basismodule helpt u, uw medewerker of uw team om tot een goed Plan de Campagne te komen met meetbare leerdoelen. De module is verdeeld in 4 workshops en een online vragenlijst om een goed beeld te krijgen van wat u beweegt. U krijgt inzicht in wat uw drijfveren en uw persoonlijke kwaliteiten zijn en hoe u, uw team of uw medewerkers zich kunnen ontwikkelen. In een periode van 6 weken doorloopt u de volgende 4 workshops:

Tijdens de workshop “Visualisatie van je loopbaan” maakt u uw huidige werkervaring zichtbaar. We gaan actief en aandachtig bezig en reduceren complexiteit  tot de essentie van uw werk. Door de vragen letterlijk in kaart te brengen, ziet u het volledige plaatje en de betrokken elementen in één oogopslag. Door te werken met tastbare materialen worden mogelijke oplossingen zichtbaar en verbanden sneller gelegd. Aan het einde van de workshop bent u zich bewust van uw verleden en bent u in staat de eerste ontwikkelstappen te definiëren m.b.t. uw Plan de Campagne.

Deze workshop geeft inzicht in uw drijfveren om beter te functioneren en samen te werken met anderen. Tijdens de workshop leert u aan de hand van uw individuele profiel van Management Drives uzelf beter begrijpen en krijgt u inzicht in uw werkwijze, verwerpingen en energiebalans. Ook wordt u er bewust van hoe u zich gedraagt in onvoorspelbare situaties of als u onder druk staat. Daarnaast gaan we in de groep aan de slag met het herkennen van drijfveren van de ander. Aan het einde van de workshop kunt u met het inzicht in uzelf en het inzicht in de ander de onderlinge samenwerking versterken en uw Plan de Campagne aanvullen met mogelijke ontwikkelstappen.

Tijdens deze workshop krijgt u inzicht in uw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. Voor het structureren van deze eigenschappen werken we met de kernkwadranten van Ofman. Te beginnen bij uw positieve eigenschappen. Wat zijn die? En wat er gebeurt als deze eigenschap een negatieve uitwerking heeft op u als persoon en op uw omgeving? Ook staan we stil bij waar uw uitdagingen liggen. Aan welk gedrag van een ander ergert u zich het meest en welke uitdaging brengt dat u? Zo krijgt u inzicht in uw handelen en dat van anderen. Met dit inzicht kunt u uiting geven aan wie u bent. Resultaat? Meer begrip voor elkaar en voor verschillende situaties, waarmee uw samenwerking met anderen versterkt. Daarnaast kunt u met deze inzichten uw Plan de Campagne aanvullen met mogelijke ontwikkelstappen.

U gaat tijdens deze workshop aan de slag met het concreet maken van uw persoonlijke ontwikkelplannen. Met de input uit de eerdere workshops weet u wie u bent, wat u kunt en wat u wilt bereiken. Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met het formuleren en concreet maken van uw plan de campagne. Wat zijn uw persoonlijke leerdoelen en hoe wilt u die bereiken? De leerdoelen worden meetbaar gemaakt en aan het einde presenteert u uw eigen Plan de Campagne aan de groep. Zo leert u zichzelf te profileren en zichtbaar op te stellen door uiting te geven aan wie u bent en waar u voor staat. Met de feedback die u van de groep ontvangt kunt u vervolgens uw plan aanscherpen.

Deze module is voor een ieder die op zoek is naar zijn/haar ontwikkelperspectief en met een persoonlijk ontwikkelplan aan de slag wil gaan en bestaat uit 4 workshops verspreid over 6 weken.


Kies het aantal deelnemers, type en de cursusdatum (eerste cursusdag) 

Heeft u vragen over ons cursusrooster? Neem dan contact op via tel: 010-2707011.

Beschrijving

Duur
4 dagdelen van 3 uur.


Cursusboeken en workshops
Inclusief cursusboek en cursusmaterialen.


Catering
Tijdens onze klassikale cursussen wordt u koffie en thee aangeboden. Volgt u een dieet, heeft u speciale wensen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Spreektaal
Klassikaal in Rotterdam – Nederlands
Engelstalig op aanvraag


Taal cursusmateriaal
Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van Nederlandstalig cursusmateriaal tijdens onze klassikale cursussen. Echter maken wij ook gebruik van Engelstalige begrippen, definities en teksten indien dit noodzakelijk is. Tijdens de online cursussen gebruiken wij Engelstalig cursusmateriaal.


Tijdzone
UTC +01:00 Lokale tijd in Europe / Amsterdam


Lestijden
Incompany | Volgens afspraak
Rotterdam Klassikaal | 09:30 – 12:30


Minimum aantal deelnemers
3 deelnemers. Privé cursus op afspraak


EQF Level
6 – Bachelor


Examen
Geen examen


Getuigschrift
Certificaat van deelname


Kwaliteit
Deze workshop verzorgen wij in samenwerking met gecertificeerde trainers van Adsila Training & Coaching.

Andere suggesties…